5 Easy Facts About crema antirid Described

Wiki Article

Cremele cu retinol sunt apreciate pentru capacitatea lor de a îmbunătăți textura pielii, de a cut down ridurile și de a uniformiza tonul pielii.

Cu o formulă avansată ce conține retinol, acid hialuronic și vitamina E, această cremă oferă beneficii notabile pentru refacerea epidermei și menținerea hidratării pielii.

Acidul hialuronic care stă la baza produsului va hrăni intens pielea și va umple ridurile din inside, redefinind conturul feței și oferind tenului tău un part întinerit.

Elmiplant Hyaluronic Gold este o cremă antirid treatment oferă rezultate vizibile în prima lună de folosire.

Cremele sunt mai groase ca textură decât serurile și gelurile, tocmai pentru a hidrata mai bine pielea și a ajuta tenul să rețină apă. Unele creme hidratante conțin și ingrediente Lively antirid, având astfel efect dublu.

Inainte de a cumpara si a incepe sa utilizati o crema antirid, ar trebui sa cunoasteti principalele caracteristici ale acestui produs: pentru cine este indicata, modul in care este utilizata sau care sunt cele mai comune ingrediente ale acesteia. Intrebari frecvente despre cremele antirid

Alegerea unei creme antirid poate fi o adevărată provocare, iar experții sunt de părere că nu este niciodată prea devreme să te preocupi de îngrijirea tenului tău.

Vichy Liftactiv Supreme este creată pentru piele sensibilă și uscată. Nu conține parfum și este testată dermatologic. Astfel, poți fi sigură că pielea ta nu se va irita.

93% dintre femei au fost de acord că produsul contribuie la menținerea unui component tânăr al tenului.* 

Crema antirid pentru riduri pronuntate si linii fantastic. Aceste creme au grija de cele mai definite riduri de pe piele, tonifica pielea si au proprietati care reduc porii deschisi, pe langa faptul ca ii confera uniformitate tonului pielii pentru un part mai normal si mai proaspat.

Fiind o cremă nutritivă, aceasta se absoarbe ușor și hidratează quick pielea oferind un tratament antirid de calitate, care ajută la întinerirea tenului chiar din primele zile de folosire.

De exemplu eu, desi am un 10 uscat, pentru ca am aplicat o cantitate destul de mica (asa cum este recomandat), impreuna cu o crema foarte hidratanta, nu am avut probleme inca de la prima utilizare. In schimb, persoane cu 10 mixt au avut probleme cu descuamarea pielii in urma folosirii acestui produs. Vezi mai multe despre produs aici!

În afară de ingredientele treatment dau fermitate pielii, crema antirid NIVEA Q10 Electrical power pentru ten mixt, conține extract de alge cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene. Ca urmare, decrease vizibil ridurile aici și minimizează aspectul porilor.

Stimulează producția de colagen și elastină, contribuind la refacerea epidermei și reducerea ridurilor.

Report this wiki page